Fotoramar

(116)

De här fotoramarna sätter fina minnen i rampljuset

Rummet är färdiginrett, men något saknas på väggarna och byrån! Vackra foton och fotoramar bör alltid visas upp för att ge rummet en personlig touch och återuppleva fina minnen. Utan foton är ingen inredning perfekt, vilket gör fotoramar till riktiga inredningsobjekt som finns i nästan alla hem. Med vårt sortiment kan du inte bara sätta dina foton i rampljuset, utan även effektivt skydda dem. För fotografifantaster finns många olika storlekar (t.ex. fotoramar 50x70) för att kunna sätta presentera bild på bästa sätt.

Återupplev minnen! Det går

Många använder fotoramar utan att tänka på alla sätt de kan användas på. Dessa modeller är riktiga blickfång som både kan hängas och ställas upp. Även formatet (stående eller liggande) kan väljas fritt, så att varje bild kommer till sin rätt. Olika färger/designer samt material gör att fotoramarna kan anpassas efter inredningsstilen. Träramar briljerar med en naturlig charm som utstrålar hemtrevlig värme. För en mer individuell touch finns även färgglada ramar.

Köp passepartout-fotoramar: Visa upp dina minnen

Här handlar det om en ram i en ram, som höjer fokus på den egentliga bilden. Denna effekt fås genom en optisk förstoring av ramen. Att dessa ramar är så populära förklaras också med en ytterligare fördel: Det extra pappret fungerar som ett extra skydd för fotot, eftersom ramens glasplatta inte direkt ligger på bildens yta. Om man inte vill köpa enkla fotoramar är passepartouts en utmärkt idé.

Vilka storlekar på fotoramar finns det?

Här finns alla konventionella storlekar som du kan se genom att bläddra. Hur stor bör fotoramen vara? Den måste passa till fotots format samt mått, så du bör mäta fotot om du är osäker. Om du vill vara på den säkra sidan rekommenderas en fotoram av trä eller annat material som är lite större. För små ramar gör att fotot måste skäras till, och det är ju inte optimalt. Det handlar ju ändå om att bevara fotot!

Är ett foto vackrare än det andra? Köp ett fotorams-set!

Är det svårt att välja vilket foto som ska hängas upp på väggen? Redan på semestern tar man massor av fina bilder som associeras med oförglömliga minnen. Även barn ger massor av nya motiv fulla av livsglädje när de växer upp, leker och experimenterar. Ett fotorams-set är perfekt för att väcka väggen till liv med foton. När man dekorerar en helt vägg med foton kan man berätta en historia och t.ex. dokumentera barnens uppväxt med hjälp av fotografier.

Köpa fotoramar - guide

Fotot är alltid populärt och behöver ingen uppdatering, kanske bara en ny ram: Även om de flesta foton nuförtiden skickas och bearbetas digital är den analoga klassikern av papper fortfarande ett populärt inslag i många hem. Därför har digitala fotoramar aldrig riktigt slagit igenom. Inte så konstigt egentligen, eftersom den traditionella varianten kan enkelt och flexibelt hängas upp på väggen eller placeras stående. Det är även riktigt praktiskt att när som helst kunna byta foto i ramen. Våra fotoramar är utformade för att skapa långvarig glädje i vardagen.

Sidans topp