Terrassvärmare

Terrassvärmare

Terrassvärmare (161)

Innehållsförteckning


Beställ terrassvärmare och eldstäder bekvämt online

Den egna trädgården är en må-bra-oas för avkoppling och rekreation. Förutom stilfulla möbler och dekorativa detaljer erbjuder vi eldstäder och terrassvärmare. Med de medföljande artiklarna kan du skapa en underbar atmosfär och utrusta din trädgård optimalt. Tack vare det breda urvalet hittar du en perfekt lämpad eldstad och en passande värmare efter önskemål. Dessutom har vi genomgående låga priser och en kundorienterad service. Upptäck den perfekta eldstaden för din trädgård och jämför de olika varianterna direkt online.

Eldpanna och eldfat i olika utföranden

Eldfat skapar en romantisk atmosfär och fungerar som ett blickfång i varje trädgård. Beroende på dina personliga behov finns olika modeller att tillgå. Vårt sortiment omfattar till exempel eldskålar med olika diametrar och höjder. Vidare skiljer sig skålarna åt i form av ytterligare funktioner som ett funktionellt gnistskydd. Vid eldning kan du välja mellan ved och träkol. Dessutom har vi eldpanna av hög kvalitet som medför en hel rad fördelar. Detta omfattar bland annat den enkla hanteringen och det breda utbudet av möjliga användningsområden. En eldpannal inte bara lämplig för biffar och korv utan också lämplig för tillagning av grillade grönsaker. En ytterligare fördel är den robusta konstruktionen, som garanterar den högsta nivån av stabilitet.

Utomhuskamin, gasolvärmare och infravärmare för användning året runt trädgården

Eldstäder för trädgården finns tillgängliga från oss för att kombinera behaglig värme med en dekorativ design. Tillverkade av gjutjärn eller rostfritt stål säkerställer de en maximal värmebeständighet och understryker den höga kvalitetsstandarden. Trädgårdens eldstäder övertygar också i fråga om säkerhet. För detta en ä reldstad utomhus baserade på tiltsäkra och stabila konstruktioner. Letar du efter en särskilt utrymmesbesparande lösning för uppvärmning av din trädgård? Då är en gasolvärmare det rätta valet: Motsvarande modeller tar endast upp en liten uppställningsyta och kännetecknas av omedelbar värmetillgång. Dessutom behöver man inte ta bort aska eller träkolsrester med en gasolvärmare, vilket ger minimalt rengöringsarbete.

Våra erbjudanden under kategorin Utomhuskamin och gasolvärmare avrundas med den praktiska värmestrålaren. Denna enhet är perfekt för mobil användning och kan flexibelt placeras. Kontrollen med fjärrstyrning garanterar maximal komfort och olika förinställningar som ger en individuellt anpassad värmeutstrålning.

Köp terrassvärmare och eldstad utomhus till rabatterat pris

Med våra artiklar från avdelningen för eldstäder och terrassvärmare kan du uppgradera din trädgård på ett målinriktat sätt. Resultatet är en stämningsfull atmosfär och obegränsat grillnöje året runt. Om du köper en värmare eller en eldstad i blumfeldt webbshop, får du också nytta av en snabb och fraktfri leverans. Har du frågor om enskilda produktegenskaper eller orderprocessen? Då stöttar vi dig gärna med en personlig och sakkunnig konsultation. Vårt erfarna serviceteam står vid din sida, både via e-post och per telefon.

Läs mer

Sidans topp