Badrumsutrustning för en perfekt start på dagen

Oavsett hur litet badrummet är, spelar det en viktig roll för de dagliga rutinerna. Här startar vi dagen, här fräschar vi till oss och här gör vi oss redo för läggdags på kvällen. För att göra badrummet till en riktig fristad är vacker och funktionell badrumsinredning av största vikt. Därför har vi ställt samman ett passande urval av funktionell badrumsutrustning. Ska du flytta eller behöver ditt gamla badrum fräschas upp? Med bara några klick kommer de rätta produkterna direkt hem till dig.

Badrumsutrustning är oumbärlig för vardagen

Man märker ofta hur viktig badrumsutrustning är först när något saknas eller inte finns nära till hands i badrummet. Om man ska inreda ett litet badrum måste man alltid tänka på struktur: Ju mindre rummet är, desto mer städat bör det vara. Vägghyllor och tvättkorgar är oumbärliga för att utrymmet ska kunna användas på optimalt sätt, och för att göra badrummet lite vackrare med naturliga material.

Med en flexibelt placerbar duschhylla eller en badkarshylla finns allt nära till hands för kroppsvården eller avslappningen. Med en praktisk teleskopstång kan man använda duschen utan risk för översvämning, helt utan att borra. Högkvalitativa saxar och borstar spelar också en viktig roll för kroppsvården. Handdukshållare hör till klassikerna som inte får fattas i badrummet.

Allt för en badrumsinredning där man mår bra

Förutom de olika, funktionella inredningsobjektet behövs något annat för att badrummet ska bli till en riktig fristad: värme. Därför har vi platssparande badrumsvärmare som även kan användas flexibelt i mindre utrymmen. Handfatet använder man många gånger varje dag. Om det finns synliga spår av användning eller skador kan det göra stor nytta att byta ut det för att ge hela badrummet en fräsch touch.

Köp badrumsutrustning online: Varje detalj är genomtänkt

Även toalettlocket används dagligen och kan därför lätt slitas ut. Vi erbjuder stabila toalettlock med lång livslängd. Installation görs enkelt tack vare smidiga mekanismer. Moderna modeller har en inbyggd, automatisk sänkningsmekanism som ser till att locket sänks på ett mycket tystlåtet sätt. Här blir det tydligt att små detaljer spelar en stor roll när det kommer till att inreda badrummet.

Köp funktionell badrumsutrustning med bara några klick

En sak är säker: Ett helt kalt badrum är ingen fristad där man kan starta dagen på ett avslappnat sätt. Därför vill vi föreslå några inredningsidéer som gör vardagen lite härligare. Här finns funktionella och stilrena produkter som underlättar vardagen och som ger badrummet en personlig prägel. Inredningsidéerna har tagits fram av våra experter, så att du kan beställa en hel badrumsinredning med några klick, och till ett bra pris. Efter leveransen går det snabbt: Placera, montera eller skruva fast, och sedan kan du börja använda inredningsobjekten för badrummet i vardagen.

Sidans topp