Paviljonger

(94)

blumfeldt paviljong: njut av en trevlig fest skyddad från väder och vind

Stabil, snygg design och användarvänlig: dessa tre goda egenskaper kombineras i en högkvalitativ paviljong från blumfeldt. Du investerar i en paviljong som skyddar dig från regn, vind och intensiva solstrålar på ett tillförlitligt sätt i många år framöver.

Robust trädgårdspaviljong för många olika ändamål

I vår butik finns högkvalitativa paviljonger, beroende på dina behov kan du välja på en paviljong om 3 x 3 meter eller en paviljong om 3 x 4 meter. Alla paviljonger har ett stabilt tak och ställningen är också gjord av resistenta material. Du kan välja mellan en paviljong i trä och en paviljong i metall. Stabilitet garanteras, även när det blåser friskt. Taket skyddar dig mot regn, sidopanelerna från vind och fukt. Med en utomhuspaviljong i märkeskvalitet står inget i vägen för ditt trädgårdsparty, oavsett tillfälle. Trädgårdspaviljonger är perfekta för privata fester som bröllop, födelsedagsfester eller för företagsjippon. Du kan även använda dessa paviljonger som marknadsstånd eller för liknande ändamål.

Regntät fällbar paviljong: förbättrad dränering av vatten

Paviljongerna i vårt sortiment kännetecknas av en innovativ konstruktion och optimala material. En speciell PA-beläggning på taket och sidopanelerna säkerställer att regnvattnet rinner av snabbt och fullständigt. Detta har två fördelar. För det första kan vattnet inte samlas på taket, så du undviker en risk för kollaps, det blir omöjligt att överbelasta taket. För det andra har du nytta av att taket och sidopanelerna torkar snabbt efter användning. Du kan säkert förvara din paviljong, det finns ingen risk för mögel.

Trädgårdspaviljonger av hög kvalitet: funktionella och med tilltalande design

Det viktigaste är att paviljonger skyddar mot dåliga väderförhållanden. Inte bara mot regn och vind utan även mot starkt solljus, trädgårdspaviljongerna i denna shop ger en väldigt behaglig skugga. Men det funktionella är inte allt. Paviljongerna ser också tilltalande ut. Den exklusiva designen kommer bli ett lyft för din uteplats, våra paviljonger kompletterar din trädgårdsmiljö på ett smart sätt och tillför imponerande färgnyanser.

Enkel att montera, lätt att förvara

Ett annat kriterium när man väljer en lämplig paviljong är användarvänligheten. Om du väljer en blumfeldt-paviljong hamnar du rätt även i detta avseende. Paviljongerna monteras i några enkla steg, man behöver inga särskilda färdigheter. Följ helt enkelt de tydligt presenterade monteringsanvisningarna som vi bifogar varje trädgårdspaviljong. Vi levererar också nödvändiga tillbehör för montering som markspjut. Du kan montera paviljongerna på kort tid och ta bort dem igen vid behov. Du kan även smidigt förvara de vikbara paviljongerna för att spara plats, en annan fördel med våra produkter.

Köp en paviljong: lita på vårt kvalitetsmärke!

blumfeldt-paviljonger uppfyller högsta kvalitetsstandard. Du investerar i en trä- eller metallpaviljong som du kommer kunna njuta av i många år framöver. Den enkla monteringen och nedmonteringen är ytterligare två pluspunkter som talar för en utomhuspaviljong ur vårt sortiment.

Läs mer:

Sidans topp