Utemöbler set

(23)

Den optimala uppsättningen trädgårdsmöbler: Njut av sommaren!

När temperaturen stiger vill alla komma ut i friska luften. Med en trädgårdsmöbelgrupp skapas en mysig oas i trädgården, på balkongen eller terrassen. Äta tillsammans, koppla av i lugn och ro och lämna vardagen bakom sig, för allt detta behöver man ett set utemöbler. Vi har många olika modeller av olika material så du kan designa din möbelgrupp exakt så som du vill ha den!

Vad erbjuder en bra uppsättning trädgårdsmöbler?

Först och främst är stabilitet viktigt. Materialets kvalitet är avgörande för en lång hållbarhet. Möblerna ska vara väderbeständiga så att även plötsliga regnskurar inte utgör någon risk. Därutöver spelar designen en central roll. Om du vill köpa en trädgårdsmöbelgrupp kan du välja mellan modeller av trä, rotting eller aluminium. Blumfeldt vet vad som är viktigast: en utemöbelgrupp ska vara bekväm och ha gott om utrymme för familj och vänner.

En trädgårdsmöbeluppsättning av rotting övertygar genom sin trevliga loungekaraktär. Materialet är slitstark konstrotting, en högkvalitativ plast som är väderbeständig och behåller färgen. Detta möbelset för trädgården är robust, det behagliga materialet garanterar att du sitter bekvämt. Du kan välja mellan olika modeller, beroende på hur mycket plats du har. Bekväma trädgårdssoffor och eleganta fåtöljer för trädgården kan perfekt kompletteras med ett loungebord eller ett matbord. Trädgårdsmöbelseten i rotting finns i flera färger.

Precis lika populärt är trädgårdsmöbler i trä. Ett picknickbord med bänkar eller ett tält är perfekt för trevliga grillfester. Dina gäster kommer känna sig bekväma och njuta av din gästfrihet! Med sin naturliga karaktär passar trä extra väl utomhus och materialet är dessutom slitstarkt och stabilt. Hopfällbara set är alltid smidiga när det finns begränsat med plats eller om du vill ha ytterligare sittplatser.

En tredje variant är trädgårdsmöbler i aluminium som har ett stilrent och modernt utseende. Aluminium är väderbeständigt och lätt att sköta. Vårt bistro-set av gjuten aluminium är särskilt snyggt. Designen har en nostalgisk touch, ett set med två stolar och ett runt bord passar utmärkt för mindre terrasser eller balkonger. Med matchande sittdynor blir trädgårdsmöbler i aluminium ännu skönare att sitta i. Upptäck de olika modellerna nu och hitta exakt de trädgårdsmöbler som passar in i din trädgård!

Högsta kvalitet och modern design är vad som utmärker en perfekt uppsättning trädgårdsmöbler!

Oavsett om de tillverkats av rotting, trä eller aluminium, vi fokuserar särskilt på avgörande faktorer som design, stabilitet och komfort. Trädgårdsmöbler av hög kvalitet är solida, även barn kan använda våra möbler säkert. Ett modernt trädgårdsmöbelset förhöjer synintrycket av din terrass eller trädgård och skapar en härlig semesterstämning. De gör din eftermiddag eller helg till en stund att njuta av den varma årstiden med alla sinnen. Förresten: trädgårdsmöbler i aluminium, rotting eller trä fyller även sin funktion i en vinterträdgård!

Tänk på att välja rätt skyddskåpa vid ditt köp. På så vis ser du till att din möbelgrupp är perfekt skyddad även när den inte används. Hos Blumfeldt finns något för alla olika smaker och stilar vad gäller trädgårdsmöbler. Vi erbjuder dig en omfattande, tillmötesgående kundservice och snabb leverans. Du får din möbelgrupp för trädgården efter bara några dagar!

Läs mer:

Sidans topp