Trädgårdsstolar

(32)

Köp trädgårdsstolar från blumfeldt

Att under de varma årstiderna ha sin egen trädgård är helt enkelt guld. I trädgården kan man ha det skönt tillsammans med familj och vänner, koppla av, njuta av den friska luften och ladda batterierna. Men trädgårdsstolar får naturligtvis inte saknas i idyllen. Vårt sortiment är mycket stort och har något för varje smak och stil. Vare sig du är på jakt efter en vanlig stol, gungstol, gungfåtölj eller hopfällbar stol, alla kommer att hitta något.

Stolar är oumbärliga i trädgården

Alla trädgårdsmöbler för utomhusbruk har material och utformning som anpassats för att användas utomhus. Detta är viktigt eftersom de utsätts för många olika väderförhållanden, såsom fukt, kyla och solljus, vilket de måste klara. Bra stolar uppfyller dessa krav. Det finns många olika former, varianter och material, alla hittar en modell som passar dem. Sortimentet innehåller stolar i allt från enkel stil till fint utformad rustik stil, och modeller som är extremt mysiga och bekväma. Olika varianter finns:

  • Hopfällbar stol och stapelstol för trädgården: stapelbara trädgårdsstolar passar särskilt bra för en trädgård med begränsad plats, för de ger många extra sittplatser. Stolarna kan tas ut när du får besök och snabbt och enkelt plockas undan efter användning. Hopfällbara stolar är också mycket praktiska eftersom de tar så lite plats när de förvaras.
  • Solstol: Solstolar inbjuder dig att ligga och läsa, slappna av och mycket mer i trädgården. På grund av den lutande sittpositionen är de inte lämpliga som matstolar.
  • Trädgårdsfåtölj: Vad sägs om en bekväm trädgårdsfåtölj? Dessa skapar på kort tid en egen skön oas utomhus.
  • Sittgrupp: En komplett möbelgrupp kombinerar trädgårdsstolar med ett matchande bord.

Trädgårdsstolar av olika material

Eftersom stolarna är olika vad gäller material bör man vara noga när man väljer och se till att de passar den egna trädgård och uppfyller alla krav. Du kan välja på:

  • Flätningar som rotting eller konstrotting: är underbart mysiga möbelgrupper i loungestil, det robusta materialet kan enkelt torkas av
  • Trädgårdsstolar av trä: rätt val för dem som värdesätter en naturlig, varm utstrålning, skapar en mysig atmosfär i trädgården, behöver en ny inoljning då och då så att de förblir välskötta och glänsande, lövträd som ek, lärk, eukalyptus, akacia eller teak är mer väderbeständiga än trä från barrträd som gran och tall; trämaterial passar i varje trädgård
  • Robusta trädgårdsstolar i aluminium: enkla att rengöra och imponerar med sin utmärkta väderbeständighet och låga vikt vilket gör dem lätta att transportera
  • Väderbeständig och snygg trädgårdsstol gjord av metall, en beprövad klassiker: stabil, robust, hållbar och lättskött stol som kan lämnas utomhus året runt

Det finns också stolar av metall som kombineras med trädetaljer, där till exempel sits eller armstöd är av trä. Kontrasten mellan de naturliga trädetaljerna och den rätlinjiga metallen skapar en spännande design.

Sammanfattning trädgårdsstolar

Tillsammans med bord är trädgårdsstolar utan tvekan de viktigaste möblerna för trädgården eller terrassen. De gör utomhusområdet till en plats för avkoppling och många mysiga timmar. I vår onlinebutik hittar du ett mycket stort utbud av olika trädgårdsstolar och fåtöljer, till exempel stolar gjorda av fin konstrotting, robust och lättskött metall eller naturligt trä. Med rätt sittdynor eller kuddar förvandlas trädgården till ett paradis.

Läs mer:

Sidans topp