Speglar

(54)

Väggspegel - ett måste för ett vackert hem

Speglar har används i flera hundra år som dekorativa och funktionella objekt. De ger en enkel men effektiv möjlighet att få hemmet att se större och ljusare ut. Samtidigt skapar de en illusion av djup och rum. De finns i otaliga former och varianter, vilket gör att det finns den rätta spegeln för varje rum: för garderoben, badrummet, vardagsrummet, sovrummet och arbetsrummet.

Ljusare rum med väggspegel

En strategiskt placerad spegel gör att rummet ser ljusare och lättare ut. Den reflekterar den naturliga ljuset från fönster eller lampor, ljusar upp mörka hörn och låter hemmet stråla. En välplacerad spegel ger även spänning till rummet. Med speglar ser rum större och intressantare ut.

Väggspegel för olika rum

Speglar är perfekta för att visuellt förstora mindre utrymmen som hallen eller sovrummet. En stor väggspegel gör att rummet ser dubbelt så stort ut, utan att man behöver flytta möbler eller måla om väggar. Detta gör spegeln till det perfekta stilelementet för att ta fram det bästa hos mindre rum.

Spegel med träram som dekorativt element

Speglar passar utmärkt som rumsdekoration. Med sin unika stil bidrar till en unik struktur i rummet. Från livliga, gyllene ramar i barockstil, en traditionell ram av trä eller en modern, minimalistisk ram: Speglar förvandlar rummets helhetsintryck och ger det en individuell touch. Beroende på önskad form och storlek finns det något för alla budgetar.

Badrumsspegel

Med rätt spegel kan badrummet förvandlas till en inbjudande fristad för avslappning och wellness där man kan ladda upp batterierna efter en ansträngande dag. En bra badrumsspegel har inte bara praktiska funktioner, utan harmonierar även med rummets helhetsbild. När man väljer spegel är det viktigt att tänka på badrummets storlek. I ett litet badrum passar en mindre spegel som inte tar över rummet. Om badrummet är större blir proportionerna perfekta med en stor väggspegel. För alla rumsstorlekar bör spegeln alltid bara minst 1/3 så lång som handfatet. Detta gör att rummet öppnas och ger balans till badrummet.

Rund väggspegel

Ytterligare en viktig faktor är spegelns stil. Vad passar bäst till de andra inredningselementen i badrummet? En spegel med smal ram passar bra med smala skåp och moderna armaturer. Den harmonierar perfekt med de andra elementen utan att ta över. En rund spegel är mycket mångsidig och passar bra in i nästan alla rum.

Köp spegel - ett måste i badrummet, elegant i vardagsrummet

Speglar är funktionella i badrummet och ett spännande blickfång i andra rum. De är eleganta dekorationselement som aldrig går ur modet. Tack vare ljusreflektionerna gör speglar att små rum ljusas upp. En spegel som väggdekoration är en inredningshöjdpunkt i varje rum. I rum med små fönster eller fönster mot nord är speglar otroligt viktiga. Dessutom finns det den rätta spegeln för alla inredningsstilar.

Vill du köpa en väggspegel? Upptäck då vårt stora sortiment!

Sidans topp