Plantering

Plantering

Plantering (105)

Planteringstillbehör: perfekt skötsel av dina växter

Med våra planteringstillbehör kan du sätta dina växter helt i fokus, göra iordning en perfekt upphöjd odlingsbädd och vattna odlingsbäddar och krukor automatiskt eller målinriktat. Upptäck ett stort urval användbara växthuslösningar och designa din trädgård med krukor och planteringskärl i medelhavsstil, modernt eller med en naturlig tränyans.

Krukor & planteringskärl från blumfeldt

Separat planterade krukor och kärl ser inte bara bra ut på balkongen och terrassen, även i trädgården är de ett perfekt sätt att skapa färgglada blomsterbäddar eller separera särskilt känsliga växter från marken. Krukor är också lämpliga för de växter som behöver en frostskyddad övervintringsplats under den kalla årstiden.

Ta alltid hänsyn till växternas platsbehov i alla riktningar när du väljer kruka. Djupväxande plantor skiljer sig mycket från växter med mer horisontellt växande rötter i hur långt de vill expandera. Många dvärgfruktträd och buskar kräver ett brett område för att vara ordentligt rotade, men klarar sig med relativt låga krukor. Höga krukor passar bra för avgränsning av terrasser eller sidotomter, medan låga, mindre krukor bör stå mer i lä.

Växthus och odlingsbäddar för din trädgård

Växthus och pallkragar för upphöjda odlingsbäddar är viktiga för alla trädgårdsmästare som vill odla färska grönsaker, sallad och tropiska frukter. Även om dessa lösningar vanligtvis tar upp större plats än separata odlingsbäddar lönar sig extrautrymmet snabbt. Alla typer av värmeälskande växter växer inte bara mycket snabbare i den skyddade atmosfären utan utvecklar också mer intensiva fruktsmaker.

Hos oss köper du redskap för upphöjda odlingsbäddar, växthuslösningar för alla sorters trädgårdar och mindre inomhusväxthus som du kan odla grödor och grönsaker med mitt i bostadsutrymmet.

Köp upphöjda odlingsbäddar av trä eller metall

Upphöjda odlingsbäddar skapar ordning och renhet i trädgårdsdesignen och skyddar växter från skadedjursangrepp. Slipp ogräs och svårodlade gräsplättar i din trädgård och fyll istället en av våra upphöjda odlingsbäddar med grova material och fin mulljord för att börja odla särskilt starka plantor. Upphöjda odlingsbäddar sparar plats. Så länge du kan gå runt odlingsbädden kan du nå alla plantor för att vattna, sköta och gödsla dem.

Hos blumfeldt erbjuder vi dig ett stort urval av olika upphöjda odlingsbäddar till oslagbara priser. Upphöjda odlingsbäddar av korrugerat järn och metall håller formen i många år och ger inte insekter som gillar att gömma sig i trä en chans. Med upphöjda odlingsbäddar av plast och blandade material kan du skapa fina visuella höjdpunkter. Våra trågformade upphöjda odlingsbäddar är fantastiska blickfångare på balkongen eller terrassen.

Vattna i trädgården med blumfeldt

Vatten är källan till allt liv i din trädgård. Alla växter behöver regelbunden vattning. Under torra, heta somrar är de flesta trädgårdsmästare tacksamma för den lättnad som automatisk bevattning kan ge. Hos blumfeldt hittar du olika bevattningslösningar för ditt växthus, odlingsbäddar och krukor. Så här fungerar modern bevattning.

Med blumfeldts planteringstillbehör investerar du i särskilt hög kvalitet till rimliga priser. Upptäck ett stort, ständigt växande sortiment för odling, balkongplantering, underhåll av gårdsträdgårdar och försköning av vinterträdgårdar och terrasser.

Läs mer:

Sidans topp