Möbler & Hemtillbehör

Möbler & Hemtillbehör

Möbler & Hemtillbehör (259)

Möbler & Heminredning för modern design

Ditt hem blir ditt eget drömboende först när den är möblerad med möbler och accessoarer som är individuellt utformade. blumfeldt erbjuder ett enormt utbud av inredningsidéer för alla smaker. Oavsett om det är eleganta sittmöbler, trendiga accessoarer eller lampor i en retro-look: Här hittar alla sina egna personliga höjdpunkter. Flera attraktiva mönster, färger och stilar som passar in i nästan alla rumsdesigner i kombination med hemmets övriga möbler och accessoarer.

Snygga möbler för boende och välbefinnande

I utformningen av interiören är möblerna förmodligen av största vikt. Du skapar inte bara grunden för en individuell inredning, utan också för de platser där man tillbringar mest tid. Skäl nog när du noga väljer bord, stolar och stoppade möbler. I vårt sortiment har vi satt ihop ett urval av tidlösa klassiker, med vilka många olika livsstilar kan utformas och kombineras. Lätta stolar och fåtöljer gör att vardagsrummen ser moderna och eleganta ut, medan stoppad klädsel står för hög kvalitet och komfort. Klassiska trämöbler skapar en rustik stil medan moderna stolar och fåtöljer med stålramsstativ står för toppmodern och innovativ design. Sofistikerade materialkombinationer gör möblerna till ett blickfång i vardagsrum och matsalar.

Det moderna badrummet: inbjudande och hemtrevligt

Det moderna badrummet har för länge sedan upphört att vara ett rent nytto-utrymme och har omvandlats till en bekväm wellness- och må-bra-oas. Skäl nog att inreda med fina accessoarer i badrummet och sätta in värmeelement för moderna badrum. När allt kommer omkring så tillbringar vi mycket tid här och slappnar av från de uppgifter som den stressiga vardagen lägger på oss. Vad sägs om till exempel ett uttrycksfullt designtvättställ, bekväma sittplatser i badrummet eller ett utrymmesbesparande badrumselement i rörform med handdukshållare? Den moderna badrumsinredningen klarar av att kombinera komfort och modern design på ett vackert sätt. Här kan man förverkliga sina drömmar som inbjuder till förlängda wellness-dagar.

Inredning för den individuella touchen

I vardagsrummet och sovrummet kan utvalda accessoarer säkerställa det nödvändiga för ett sammanhängande rumskoncept. En båglampa låter favoritplatsen bada i ett mjukt ljus, ett sömn-främjande vikttäcke inbjuder dig att mysa och koppla av, fluffiga stoppade pallar kompletterar möblerna på ett attraktivt sätt. Accessoarerna ger inredningen en sista touch och en effektfull färgsättning kompletterar rumsdesignen. Från blumfeldt erbjuder vi ett brett utbud av vackra juveler, som kompletterar den befintliga inredningen på ett elegant sätt. När allt kommer omkring är det ofta de små sakerna, som blåser liv i ett hem och ge det en mycket personlig touch. Vare sig det är i diskreta lågmälda färger, i klassisk design eller färgglatt: Här hittar alla rätt accessoarer till sina möbler.

Accessoarer & Köpa möbler

  • Fåtöljer & Stolar
  • Bord
  • Golvlampor
  • Plädar & filtar
  • Tvättställ & Handfat
  • Badrumsradiatorer
  • Sidans topp