Sitt ner, sätt upp fötterna och må bra: Upptäck exklusiva fåtöljer och stolar hos blumfeldt

Den som vill börja dagen bekvämt eller sitta ner med vänner på kvällen behöver en bekväm grund: Här presenterar vi fåtöljer och stolar i designmedvetna och högkvalitativa urval som inte ger avkall på önskemål om komfort. Det finns olika material, färger och mönster, så att du kan få en förhandsbild av hur de kan inredas med de befintliga möblerna och skapa ett sammanhängande koncept med må-bra-känsla.

Fåtölj med fotpall: Ett perfekt komplement för ännu mer komfort

Fåtöljen (med fotpall) har blivit en firad klassiker de senaste åren. I fler och fler vardagsrum har denna bekväma möbel åter tagit plats som ett komplement till soffan. I kombination med en fotpall blir den en optiskt attraktiv sittplats i vardagsrummet och kan används för avkoppling. Modellerna som finns gör att den klassiska inredningen kan passa in i alla rum på ett mycket modernt och funktionellt sätt. Det finns många kombinationsalternativ för individuellt inredningskoncept.

Stoppad stol - en perfekt symbios av design och högkvalitativa material

Det speciella med en stoppad stol är att den ger kroppen en märkbar komfort, vilket återspeglas i de mjuka material som behagligt stödjer ryggen. På en stoppad bänk är det lätt att slå sig ner för att njuta av en avkopplande paus i vardagen. Den som vill ha det rena och funktionella, kan välja matstolar av trä eller metall. Stoppningen ger en ökad komfort, där de robusta klassiska materialen i sig kan kombineras med många andra möbler.

Liten, men med stor effekt i rummet: Upptäck de färgglada stoppade pallarna

Stoppade pallar är en perfekt förlängning för en fåtölj. Vad sägs om att oftare få sätta upp fötterna på kvällen och att det ändå går bra? De beställbara pallarna finns i moderna färger som ger mer livfullhet till varje rum. Den mjuka klädseln och de behagliga tygerna för beröring (t ex mjuk sammet) ger en allmänt flärdfull stil. På begäran kan man få de mer ovanliga färgerna eller raffinerade detaljerna som exempelvis guldmetallringar för att få det lite mer extravagant. Vissa modeller utstrålar också en förförisk vintage-charm som skapar en nostalgisk känsla i vardagsrummet.

Glädjande inspiration, att köpa lämpliga stolar?

Det är värt att upptäcka den aktuella kollektionen. Om du scrollar lite längre ner kan du se de populära modellerna från denna kategori. Innehållsrika produktbeskrivningar och tydligt presenterade toppfunktioner hjälper till att snabbt göra ett medvetet val av design- och kvalitet. Många av de tillgängliga modellerna finns i olika färger. Bilder som uppdateras efter färgvalet kan användas för att förstå effekten av en annan nyans. Med hjälp av sökkriterierna på vänster sida kan urvalet snabbt minskas med tanke på dina egna önskemål. Oavsett pris, material, färg eller produkttyp: Med några få anvisningar finns förslag som är 100% i linje med dina önskemål. Med några få klick shoppar du bekvämt. Du kan redan nu ha förväntan inför den förestående leveransen. Sen är det dags att sätta sig och/eller sätta upp fötterna upp för att lämna den stressiga vardagen bakom sig under en tid.

Läs mer

Sidans topp