Infravärmare

(64)

Innehållsförteckning

Infravärmare - njut av behaglig värme i din trädgård

Om temperaturen på våren eller hösten inte är inbjudande för att vistas utomhus, kan du ändå vara i trädgården eller på terrassen om du använder en värmestrålare. Våra praktiska infravärmare ger en trevlig atmosfär och en behaglig värme på din terrass och berikar din utomhusupplevelse långt in på nattimmarna. Dessutom får du en värmelampa för din baby, så att även de minsta i därhemma får gosig värme.

Modern infraröd-värmestrålare med enkel och säker drift

En värmare till trädgården eller terrassen är ett lönsamt inköp till den privata trädgården eller till utomhusområdet på din restaurang. Det varma infraröda ljuset garanterar en behaglig atmosfär inom några sekunder och gör så att du kan sitta i ditt utomhusområde i timmar. Även på vintern kan infravärmaren användas, till exempel för att njuta av frisk luft ute på din terrass. Tack vare de olika storlekarna och formaten i vårt sortiment kan du snabbt hitta terrasvärmaren som passar dina önskemål om komfort.

Sortimentet från blumfeldt av trädgårds- och terrassvärmare har säker placering på terrassgolvet eller för upphängning. Du kan enkelt fästa dem i taket eller lusthuset i trädgården för att inte förlora något utrymme. För en säker drift av kan du få många infravärmare med fjärrkontroll, med vilken du kan slå på och av infravärmare lampa genom att trycka på en knapp. Var uppmärksam på att det är rätt styrteknik vid inköp av värmaren för att kunna slå på och av den direkt på enheten eller från flera meters avstånd.

Använd skötbordsvärmaren som värmestrålare för din baby

Behaglig värme under några minuter eller timmar för våra kunder som inte bara vill vara utomhus. Förutom användning i trädgården eller på terrassen kan våra värmare ge ditt barn en skön komfort när den sover eller vid blöjbyte. Med sin säkra och snabba installation ovanför skötbordet är värmare av denna kategori det perfekta köpet för barnrummet. Som förälder kommer du att märka hur lätt och stressfritt blöjbytet blir med en infravärmare och att ditt barn somnar snabbare under den kalla årstiden.

Naturligtvis kan man byta ut enskilda spotlights utan att behöva köpa en helt ny värmelampa. Läs mer om ytterligare tillbehör för våra märkesenheter i den här kategorin, som till exempel en utbytes-fjärrkontroll för snabb och flexibel kontroll. Vid varje artikel får du mer information som till exempel om montering eller stabilitet. Njut av säkerheten med att säkert uppföra värmestrålare i din trädgård eller på terrassen, så att inte vind och väder kan påverka någonting.

och berika trädgården till låg kostnad - med blumfeldt infravärmare!

När det gäller den praktiska och mysiga användningen av din trädgård eller terrass, så erbjuder dig blumfeldts online shop många förslag. Hos oss hittar du takade alternativ av hög kvalitet som pergolor eller paviljonger, som förutom att de är insyns- och solskyddande även fungerar som upphängning för dina spotlights. Eller så kan du använda våra trädgårdsmöbler och eleganta trädgårdsdekorationer, för att skapa en välkomnande atmosfär kring dina spotlights. Vårt mångsidiga utbud kommer säkert att ge dig tillräckligt med inspiration för att förvandla din trädgård eller terrass till ett stort blickfång. Förmånliga villkor och fri frakt inbjuder dig att beställa online!

Läs mer

Sidans topp