Markiser och Vindskydd

(37)

Köp markiser och insynsskydd online

För att helt ostört kunna koppla av i din trädgård, på din terrass eller balkong är det praktiskt att kunna skärma av gatan eller angränsande fastigheter. Med ett smart insynsskydd, till exempel en sidomarkis eller en skärmvägg, kan du hindra nyfikna grannar eller förbipasserande att titta in. Under denna blumfeldt-kategori hittar du den perfekta utrustningen för din uteplats så att du kan njuta av din trädgård ännu mer.

Sol- och insynsskydd för trädgården och terrassen

Den klassiska markisen är monterad på husets framsida och fungerar som ett utdragbart solskydd uppifrån. Förutom denna variant är det praktiskt med en sidomarkis i samma design, den skärmar av din terrass eller trädgård och låter dig njuta av en hög nivå av insynsskydd. Våra produkter har ett slitstarkt och ogenomskinligt markistyg som håller för många år framöver. Materialet står emot väder och vind, det uppfyller permanent sin funktion och gör dessutom din uteplats snyggare.

Förutom produkter som sidomarkis, har vi även skärmväggar i naturdesign i vårt sortiment. Med en design av konstgjorda blad passar detta insynsskydd perfekt i en naturlig trädgårdsmiljö och trots den lekfulla designen är den effektivt avskärmande. Montering av markisen eller skärmväggen går snabbt och enkelt och vips har du fått en både avskärmande och skyddande effekt.

Köp hållbara tillbehör som matchar din markis

För att montera ett insynsskydd från vårt sortiment så att det står säkert och stabilt erbjuder vi golvadapterplatta och markspjut som lämpliga tillbehör. Markspjut är det rätta valet för din trädgård, de kan hamras ner i marken som spikar. Med markspjut kan insynsskyddet fästas säkert, de är konstruerade för att klara även stark blåst.

Våra golvadaptrar är det perfekta alternativet för fastmontering på din terrass eller annan fast yta. De har spår där du kan förankra fötterna på det insynsskydd du köpt. Om de monteras och skruvas fast korrekt får du en lika stabil och säker ställning som med markspjut.

Om du efter första monteringen eller efter några år vill förbättra skyddseffekten av dina insynsskydd hittar du rätt tillbehör hos blumfeldt. Du kan till exempel köpa till remsor av PVC-folie för att uppgradera insynsskyddet. Remsorna finns i olika färger, så du kan anpassa färgen och ljusnyansen till din trädgård eller terrass.

Köp rätt markis enkelt och billigt hos blumfeldt

Vill du förbättra din uteplats visuellt och funktionellt med moderna markiser eller insynsskydd för trädgården? På blumfeldt hittar du många lämpliga designidéer, från markiser och paviljonger till eleganta pergolas. Tillsammans med våra trädgårdsmöbler och kreativa artiklar för trädgårdsdekoration kan du ge varje uteplats en ny twist.

Detaljerad information om mått, markismaterial med mera hittar du i respektive artikel. Om du behöver hjälp med att köpa ett insynsskydd kan vi gärna ge dig råd. Med ett attraktivt pris och gratis frakt ger vi dig ytterligare skäl till att omgestalta din trädgård med kvalitetsartiklar från blumfeldt på ett prismedvetet sätt.

Läs mer:

Sidans topp