Solstolar

(57)

Köp solsängar hos blumfeldt

När våren kommer får trädgårdsentusiaster äntligen valuta för pengarna. Man får lust att ge sig ut i naturen. Om du känner på samma sätt, överväg att köpa en solsäng eftersom den är perfekt för detta ändamål. Sluta ögonen en stund, lämna vardagen och tänka på ingenting, solsängar i trädgården är viktiga för avkoppling, både fysisk och mental. De kommer i en mängd olika mönster, material och funktioner.

Solsängar – för en avkopplande semester

När de varma månaderna börjar, blir trädgården en plats där man dröjer kvar och kopplar av. Oavsett om du vill sola dig, läsa en bok eller ta en tupplur på eftermiddagen, är solsängar för trädgården perfekta för att njuta av högsta möjliga komfort. Till skillnad från andra trädgårdsmöbler som trädgårdsstolar, erbjuder de en horisontell liggyta och många andra detaljer som:

  • praktisk huvud- och nackdyna
  • tak som skyddar mot intensivt solljus och ger behaglig skugga när du kopplar av
  • hjul för enkel transport, vilket gör de än bekvämare

Ryggstödet och fotstödet kan fällas upp eller ner, så du kan hitta en perfekt liggposition. Solsängen garanterar underbara stunder av eufori och hälsa. Om ni vill sola två tillsammans finns det moderna dubbla solsängar med en stor, kontinuerlig yta. Underbar avkoppling ger även en gungstol eller hammock.

Loungemöbler av trä eller rotting? – Olika material

Olika material skapar olika stilar för solsängar:

  • Solsängar av trä: En solstol av trä, detta naturliga material av hög kvalitet skapar en mysig, hemtrevlig, rustik medelhavsatmosfär. Samtidigt förmedlar det också elegans. Träets väderbeständighet beror på träslaget. Oljor impregnerar och skyddar trämöbler från att gråna.
  • Solsängar av aluminium: robusta solsängar av aluminium har fördelen att de är väderbeständiga och därför kan stanna kvar i trädgården i alla väder. Dessutom väger solsängar av lättmetall väldigt lite vilket gör dem flexibla och lätta att flytta på. Trädgårdsmöbler av aluminium är mycket enkla att sköta. Om du vill att de ska hålla extra länge bör du rengöra dem regelbundet.
  • Solsängar av rotting: De bekväma solsängarna av konstrotting i snygg loungestil är särskilt populära. De ser riktigt snygga ut, erbjuder optimal komfort och skapar en väldigt mysig atmosfär. Med sin smakfulla design är de härliga att titta på. Moderna rotting-trädgårdsmöbler består numera oftast av konstrotting. Det är ett innovativt nät av polyeten, som imponerar med en enkel skötsel och robust kvalitet. Solsängarna behöver därför knappast något underhåll och kan stå utomhus året runt täckta med ett enkelt skydd.

Sammanfattning solsängar

Oavsett om du vill koppla av eller sola, är en solsäng lika oumbärlig för din trädgård eller terrass som bord och stolar. Den som vill njuta av trädgården fullt ut kan inte vara utan dem eftersom det är otroligt avkopplande att ligga i dem. I vårt sortiment kan alla hitta en relaxstol de tycker om, till exempel den klassiska solstolen av metall eller trä, eller en trädgårdssäng av rotting eller rostfritt stål. De som föredrar att flytta med solljuset över gräsmattan bör välja en lätt trädgårdsstol i aluminium. Vi har en stor variation av olika varianter. Vad sägs till exempel om en bekväm dubbelsäng med gung eller lutning? Rullsängar gör det möjligt att alltid placera solsängen där du vill ha den.

Läs mer:

Sidans topp