Partytält

(17)

Köp ett partytält från blumfeldt

För en lyckad fest utomhus behövs en lämplig plats, för även om det är varmt och skönt för stunden, kan det på kort tid blåsa upp eller börja regna. Det finns ingen garanti för torrt och varmt väder på våra breddgrader, därför är ett partytält det perfekta valet. Tack vare de många olika storlekarna finns det alltid tillräckligt med plats för alla gäster, ingen behöver frysa eller bli blöt. Vad sägs till exempel om ett partytält om 4 x 6 meter? Med ett partytält kan firandet fortsätta ostört även när det regnar.

Låt ett trädgårdstält ge torrt och inbjudande skydd mot väder och vind

Vill du undvika att din fest slutar med våta kläder? Då ska du köpa ett partytält. Så du får en härlig, stämningsfull festmiljö och dina gäster kan sitta ner torra. Oavsett om du planerar en grillfest, en trädgårdsfest, födelsedag, bröllop, dop, konfirmation eller företagsfest – ett trädgårdstält passar för varje fest, oavsett väder, och de ser trevliga och inbjudande ut. När det gäller materialen skiljer man mellan PE och PVC. Tält som är utrustade med vattentät PVC-presenning är mycket robusta och väderbeständiga. Även på vintern är de brandsäkra modellerna perfekta med en infravärme inuti. Alla tält har fönster. Tack vare robusta metallstöd står tältet stabilt och håller formen. Om du vill köpa ett tält bör du inte kompromissa med kvaliteten, detta tält är tillverkat av högkvalitativa material och noggrant konstruerat för att kunna användas som tak i många år framöver.

Partytält finns i olika storlekar

Tälten finns i olika storlekar. När du väljer modell bör du uppskatta hur många gäster du vill ta emot och jämföra med tillgängliga dimensioner. Vi har ett mindre partytält som är 3 x 6 eller 4 x 6 meter. Vi har även ett medelstort partytält som är 4 x 8 meter. Modeller med en storlek på 6 x 12 meter är lämpliga för ett stort antal gäster. Det finns ett trädgårdstält för varje tillfälle. Det finns ytterligare storlekar förutom de redan nämnda. Tältet ska vara tillräckligt stort för ändamålet. Det blir ofta fler gäster än planerat, vi rekommenderar därför att välja en storlek större. Tumregeln är att räkna med cirka 0,5 m² plats för en stående person och cirka 1 m² plats för en sittande person.

Sammanfattning partytält

Oavsett om du vill ha ett trädgårdsparty i en liten grupp eller en fest med många gäster, tack vare olika storlekar hittar du rätt tält för alla behov och otaliga tillfällen. Nu behöver du inte oroa dig mer för hur vädret ska bli på din fest. När solen skiner intensivt skyddas du och dina gäster från värmeslag och solbränna och när det regnar sitter ni i det torra. Frisk luft kan tillföras snabbt och enkelt genom att öppna enskilda delar på väggarna. Innan du köper, beräkna hur mycket utrymme som finns tillgängligt. Ta hänsyn till eventuella hinder som buskar eller häckar. Utöver tillräckligt med plats måste även typen av tillställning och antalet gäster tas i beaktande. Bord, bänkar, dekorationer och en musikscen kan enkelt rymmas i ett tillräckligt stort tält.

Läs mer:

Sidans topp