Köp väggklocka: Klassiker för en elegant heminredning

Väggklockan har varit en klassiker inom heminredning i årtionden. Detta trots att man nu alltid kan ha koll på tiden med sin smartphone. En snabb blick är allt som behövs för att veta vad klockan är. I köket kan väggklockor vara till stor hjälp när kommer till att hålla koll på tillagningstider.

Köksklocka: För mer än bara för tidsvisning

Förutom den praktiska användningen har väggklockor även en dekorativ funktion. Precis som tavlor eller väggdekorationer bidrar till en mer hemtrevlig stämning i hemmet. Viktigt är därför att klockan har en snygg design. Hos blumfeldt kan du köpa Queensway-väggklockor för vardagsrummet och köket. De briljerar med hög funktionalitet samt en elegant design.

Väggklockor kan användas mer än bara hemma

De eleganta väggklockorna från vår butik passar inte bara att använda hemma, utan även på andra platser. Däribland kontor, myndigheter, läkarmottagningar och advokatbyråer, men även kaféer och restauranger.

Stor väggklocka i vintage-stil

Designen på våra väggklockor är i en unik vintage-stil med öppen formgivning och romerska siffror. De finns i modeller med en diameter på 60 cm, 76 cm och 100 cm. Vilken storlek du bör väljer beror framför allt på rummets storlek.

60 cm är en bra diameter för mindre kök och vardagsrum. En diameter på 76 cm passar bra för medelstora rum och en diameter på 100 cm passar i stora till mycket stora rum. Väggklockans färg kan perfekt anpassas efter inredningsstilen. Våra Queensway-väggklockor finns med ramar i svart, roséguld, guld, koppar och vitt.

Vardagsrums- och köksklockor med stabil metallram

När det gäller stabiliteten på våra väggklockor behöver du inte oroa dig. Varje klocka är tillverkad av en stabil metallram. Ramen är dock inte så tung att klockan blir svår att hänga upp. Modellerna med en diameter på 60 cm har en vikt på 1,3 kg. Våra väggklockor med en diameter på 7,6 kg väger 2,1 kg. De största modellerna med en diameter på 100 cm har en vikt på 3,1 kg.

Exakta och ljudlösa väggklockor med batteridrift

Alla väggklockor i vår butik har ett högpreciserat urverk i kvarts med batteridrift. Så länge AA-batterierna är tillräckligt laddade kan du alltid försäkra dig om en exakt tidsvisning. En ytterligare fördel är att väggklockorna inte störa med en ständigt tickande ljud. Den ljudlösa driften gör att de utan problem kan användas i sovrummet eller andra ljudkänsliga platser.

Hur rengör jag min väggklocka från blumfeldt?

Väggklockorna från blumfeldt är mycket enkla att rengöra, trots att de inte behöver putsas särskilt ofta. Torka bara av ramens yta med en lätt fuktig trasa. För att rengöra ramen från alla sidor är det bäst att du tar av klockan, rengör ramen och sedan hänger upp klockan igen.

Sidans topp