Eldkorgar och Utomhuskamin

(14)

Innehållsförteckning


Köp eldkorg och ute kamin från blumfeldt

Dagarna är behagligt varma, men kvällarna kan vara väldigt svala även på sommaren. Detta är ingen anledning till att lämna trädgården och gå in. Ute kaminen gör det möjligt att sitta bekvämt i trädgården eller på terrassen även vid svalare utetemperaturer. Inte bara under kallare sommarkvällar utan också under övergångsmånaderna och även på vintern ger eldkorgar en behaglig värme. Den sprakande elden bidrar till en romantisk atmosfär. Det finns trädgårdskamin och eldkorg i många olika utföranden och tillverkade av olika material.

Utomhuskamin - för längre dagar i trädgården

Många trädgårdsälskare vill njuta av sitt gröna paradis oftare och längre. Det finns knappast något härligare än att ha en dag ute i trädgården eller på terrassen och även på kvällen med din familj eller vänner. Men ofta blir det för svalt. När du köper en trädgårdskamin eller en eldkorg är detta absolut inget problem. Detta gör att du kan använda din trädgård eller terrass även under kallare höstkvällar eller till och med på vintern och därmed avsevärt förlänga utomhussäsongen. Den ger behaglig värme och är samtidigt ett riktigt blickfång och en vacker accent. I online-shopen hittar du ett brett urval av olika högkvalitativa och dekorativa trädgårdseldstäder i olika utföranden, storlekar och varianter. Rätt modell finns där för varje smak.

Hur fungerar en utomhuskamin?

Utomhuskaminen har en stor kostnadsfördel jämfört med värmare, som drivs av dyr el. Dessutom sprider den inte obehagliga lukter, vilket till exempel är fallet med gasolvärmaren. Värmen alstras av en synlig eldstad eller eldkorg, som också upplevs som mysig och behaglig. Röken åker ut i det fria via utsuget. Robusta stativ ger stabilitet och tippsäkerhet. Trädgårdskaminer och eldstäder är gjorda av olika material. Modeller av stål är mycket robusta och mestadels motståndskraftiga mot vittring. De klarar en hög värmeutveckling.

Trädgårdseldstäder är lätta att sköta tack vare sin robusthet. Om man vill använda kaminen efter en längre tids förvaring, till exempel efter vintern, kan man ta bort den grova smutsen med en handborste. Dessutom finns det möjlighet att använda borste och rengöringsmedel. Man kan också skydda ute kaminen med ett överdrag.

Sammanfattning ute kamin och eldkorg

Om du vill använda din trädgård eller terrass året runt, bör du köpa en utomhuskamin eller eldkorg. Till skillnad från kommersiella trädgårdsgrillar är den byggd mer massivt. De inspirerar med sina dekorativa utseenden och den behagliga värme de sprider. När du köper en trädgårdskamin skapar den mysiga elden också en mysig känsla och en unik atmosfär. Den ger inte bara värme utan också ljus för behagliga timmar. Du kan använda den året runt. Även i mindre trädgårdar finns det ingen anledning att undvika en kamin tack vare de olika storlekarna. Det finns många väderbeständiga och lättvårdade produkter som passar in i varje hörn.

Läs mer

Sidans topp