Innehållsförteckning


En eldstad för utomhus: trendig, praktisk och mångsidig!

Det vridbara grillgallret är ett bra alternativ till det konventionella murgrill. Det spännande utseendet kompletteras med flera funktioner: En vridbar grill med eldfat är en behaglig värmekälla och passar självklart bra för grillning. Dessutom kan en kittel hängas på en trebensgrill och blir då perfekt för tillagning av grytor, gulasch, soppor eller glögg. Vare sig det är på sommaren eller vintern, är en vridbar alltid en berikning!

Utbudet av svängbara grillar från blumfeldt

I vårt sortiment av svängbara grillar hittar du olika modeller. Alla modeller är garanterat av solid tillverkning, så att grillen alltid har en säker hantering. Om du vill köpa en vridbar grill kan du i förväg ta reda på fakta om de olika modellerna. Beroende på vilket utrymme som finns i trädgården eller på terrassen erbjuder vi mindre eldstad och mer generöst tilltagna vridgrillar. Med en svänggrill i rostfritt stål garanteras ett obegränsat grillnöje - i mindre sammankomster samt på grillfesten med många vänner.

Eldstad utomhus, som ingår i varje svänggrill, fungerar som behållare för kol eller grillbriketter. När hungern är stillad kan skålen användas som en eldstad. De flammande lågorna är intressanta när som helst på året. Dessutom sprider elden en behaglig värme under svalare nätter. Modellen Rosario är bra för att ge nya aspekter till den älskade grillningen. Grillen imponerar med ett stabilt stativ. Bordsskivan av stål erbjuder också utrymme för att placera varma drycker.

Galgen - svängbara grillarna Turion och Delin är även sevärda och praktiska. Tillförlitlig hantering säkerställs genom en robust dragvajer. Risken för vidbränning kan därmed förhindras framgångsfullt. Grillgallret kan vridas enkelt och avståndet till glöden kan ändras efter behov. Perfekt grillresultat garanteras! Som en speciell detalj har de två modellerna en praktisk förvaringsyta av trä. Sidohandtag gör det möjligt för enkel förflyttning.

Den trebenta vridbara grillen för barbecue med mera

BBQ-älskare och grillfans älskar svängbara grillar! Med Arco Trino-modellens design gör att du vill ha underbara långa grillkvällar. För eldstad utomhus som är tillverkat av tjock stålplåt är höga temperaturer inget problem vilket gäller alla grillar från blumfeldt med svängbar grill och eldstad. Den svarta eldsäkra färgen finns på fatet, men också på det trebenta stativet. Grillens rustika utseende passar perfekt in i trädgården eller på en rymlig terrass. En kittel kan hängas på det trebenta stativet, och med höjdregleringen blir den bekväm.

Köp vridbar grill: service och kvalitet från blumfeldt

Vi ser till att du får en hög kvalitet på alla produkter. Dessutom erbjuder vi ett omfattande urval av grillar i olika utföranden. Oavsett om det är klassisk kolgrill, modern gasol- eller elgrill eller den särskilt jordnära, rustika versionen, som erbjuder en vridbar grill: Hitta din individuella grill och se fram emot kulinariska upplevelser! blumfeldt levererar i tid till din önskade adress. Nu kan grillnöjet börja med den praktiska vridbara grillen av rostfritt stål!

Läs mer

Sidans topp