Funktionella, bekväma, eleganta toalettsitsar till salu hos blumfeldt

Toalettsitsar är en av de där sakerna du knappt märker förrän du behöver dem, och ändå använder vi dem varje dag: kort sagt, ett banalt föremål, men ändå helt nödvändigt. Ofta tar vi oss inte tid att testa dess kvalitet, vi informerar oss inte och det slutar med att vi köper vad som helst. Ändå är de viktiga för ditt badrum och inte bara av estetiska skäl utan också av säkerhetsskäl: toalettsitsar med fel storlek tenderar att sjunka undan när en person sitter på det och det kan till och med leda till skada. Dessutom är toalettsitsar ofta det ofrivilliga vittnet till ett bittert krig mellan könen: av uppenbara skäl föredrar kvinnor att använda den nerfälld, medan män vill ha den uppfälld; Av denna anledning kan toalettsitsar utsättas för ständigt slitage då de fälls upp eller ner varje gång. Bara om den är utrustad med ett mjukt stängningssystem kommer din toalettsits tåla de ständiga stötarna över tid.

Hos blumfeldt är vi väl medvetna om de viktigaste egenskaper en bra toalettsits bör ha, och i vårt produktgalleri hittar du en mängd universella toalettsitsar av hög kvalitet som passar alla toaletter. Våra toalettsitsar garanterar maximal komfort, hållbarhet och elegans, de ger riktigt god valuta för pengarna. Letar du efter en praktisk lösning för att byta ut toalettsitsen och har inte tid att hitta ersättningssits hos din toalettsitsleverantör? Då kan våra snygga, funktionella toalettsitsar enkelt lösa ditt problem. Läs vidare för att ta reda på mer om deras funktioner och hitta den modell som bäst passar dina behov.

Vad bör man leta efter i en toalettsits?

Bra toalettsitsar måste erbjuda komfort och motstånd. Flera personer med olika vikt sitter på toaletten varje dag. Föreställ dig att en toalettsits måste bära en vikt på mer än 100 kilo, hur kommer den att fungera? Kommer den att hålla för trycket? Kommer den att gå sönder?

Toalettlockets gångjärn är den mest ömtåliga delen, de kan bytas ut men det innebär en avsevärd kostnad och slöseri med tid och inte alla vet hur man gör det. Vissa toalettsitsar är bredare och erbjuder ett bekvämare säte. Det är viktigt att välja rätt för din toalettstorlek, och särskild uppmärksamhet bör ägnas gångjärnen i stål så att toalettsitsen kan höjas. Med tiden kan de lossna, försämras och inte fungera lika smidigt.

Toalettillverkare erbjuder vanligtvis toalettsitsar som är kompatibla med deras specifika sortiment av toalettstolar. Men vad kan du göra om de inte finns tillgängliga? För att undvika att slösa bort din tid på att hitta den rätta kan du välja en av våra universella toalettsitsar, som fungerar utmärkt och till ett rimligt pris jämfört med att ersätta den ursprungliga toalettsitsen.

Hejdå smällande toalettlock, med våra toalettsitsar med mjuk ihopfällning

Blir du ibland irriterad på toalettsitsens högljudda smäll när den faller ner? Om du avskyr att vakna mitt på natten av smällen från en fallande toalettsits är våra toalettsitsar med mjuk stängningsmekanism den bästa lösningen. Till skillnad från traditionella toalettsitsar gör toalettsitsar med mjuk stängning inget ljud alls, vilket garanterar tystnad och diskretion i ditt badrum. De är också perfekta för småbarn som kan ha svårt att fälla ner locket utan att tappa greppet.

Våra toalettsitsar med mjuk stängning har en speciell nedfällningsmekanism som är utformad för att alltid fälla ner dem mjukt och tyst och förhindra skador på toalettsitsen, som annars till slut går sönder av upprepade stötar på grund av fallande sits. Våra toalettsitsar med mjuk stängning är mycket mer hygieniska än traditionella sitsar eftersom du bara behöver ett finger för att fälla ner dem och inte heller behöver hålla sätet eller locket med handen för att förhindra att det smäller.

De främsta fördelarna med våra toalettsitsar

Förutom att göra ditt badrum snyggare, precis som ett elegant handfat, garanterar våra toalettsitsar säkerhet och komfort. Om du behöver förnya ditt badrum utan att investera för mycket utgör de ett utmärkt komplement till den befintliga inredningen.

Våra toalettsitsar finns i universalform, D-form och Slim-form, vilket gör det extremt enkelt att montera alla toalettsitsar. Tack vare deras snabblossningsmekanism kan de tas bort utan verktyg, helt enkelt genom att trycka på en knapp och dra dem uppåt från fästet. På detta sätt rengör du toalettsitsen och toaletten mycket smidigare, även ytor som vanligtvis är svåra att nå, vilket ger ökad hygien. Ompositionering är lika lätt: när sitsen är uppfälld behöver du bara trycka försiktigt på den för att toalettsitsen ska återgå till ursprungsläge.

Våra vita toalettsitsar är gjorda av Duroplast, ett material som garanterat håller länge och motstår extrema påfrestningar, repor och nötningar. Duroplast är vattentätt, inte brandfarligt och det gör toalettsitsens yta extremt hård och slät: den icke-porösa kärnan gör att du kan upprätthålla maximal hygien, och dess kvalitet förblir oförändrad även efter flera år av frekvent användning.

De största fördelarna med våra toalettsitsar

  • Enkel montering: med bifogade instruktioner och gångjärn i rostfritt stål kan våra toalettsitsar installeras på 3 minuter
  • Ljudlös, mjuk stängningsmekanism: toalettlocket fälls ner tyst utan att skramla eller smälla
  • Snabblossningsmekanism för att enkelt ta bort toalettsitsen för enkel rengöring utan onödig skruvning, som med konventionella toalettsitsar
  • Lätt att rengöra ytan av Duroplast
  • Lång hållbarhet tack vare högkvalitativa material och smart design

Läs mer

Sidans topp