Lusthus och Paviljonger

Lusthus och Paviljonger

Lusthus och Paviljonger (207)

Tak och insynsskydd: Snygga lösningar för trädgården och terrassen

För att du ska kunna njuta fullt ut av din trädgård eller terrass är det viktigt att skärma av mot grannars nyfikna blickar och väder och vind. Med ett tak eller insynsskydd för trädgården eller terrassen investerar du i ett utmärkt trädgårdstillbehör som får dig att känna dig mer bekväm i ditt uterum. I vårt sortiment här hos blumfeldt finns många smarta lösningar för din trädgård, från snygga pergolas till rymliga partytält, de skyddar mot insyn och ger skydd mot regn och dåligt väder, de blir ett rejält lyft för ditt uterum.

Effektivt väder– och insynsskydd för din terrass

Våra lösningar för tak till din terrass eller trädgård är mångsidiga och lätta att anpassa till storleken och stilen på ditt hus. Med robusta markiser och tak kan du skydda din balkong eller terrass samt ditt entréområde, till exempel som ett regnskydd över din ytterdörr. En kombination av markis och insynsskydd är möjlig för många modeller, då är du skyddad både mot regn uppifrån, och blåst och nyfikna blickar från sidan.

Med hållbara och väderbeständiga material som ett insynsskydd av trä kan du komplettera din trädgårds inredningsstil på ett naturligt och estetiskt sätt. Du kan med fördel kombinera högkvalitativa produkter från blumfeldt för att skapa ett funktionellt och unikt tak, till exempel aluminium som är en slitstark lättmetall och högkvalitativa tygöverdrag. Förutom den klassiska fyrkantiga eller rektangulära formen hittar du estetiska varianter som valv som inte bara skyddar utan även blir bra klätteryta för rosor eller andra växter.

Olika varianter av moderna trädgårdstak i överblick

När du väljer tak som du vill införliva i din trädgård är funktion och användning viktiga faktorer. Våra mest populära varianter och produkter inkluderar:

  • Pergolas: Detta kompakta skydd står fritt i din trädgård och erbjuder säkert skydd mot solljus och regn. Dimensionerna på en pergola är ganska kompakta och låter dig inreda en fin sittgrupp mitt i ditt trädgårdslandskap.
  • Partytält: Om du regelbundet firar med vänner eller familj i din trädgård är våra tält det perfekta skyddet. Med sina stora dimensioner erbjuder de utrymme för många människor och är perfekta regnskydd när man firar, äter och umgås.
  • Paviljonger: Med en paviljong eller en pergola, får du totalt insynsskydd och solskydd i en snygg design. Det finns plats för en eller flera personer under en paviljong; du kan påverka graden av ljus- och väderskydd när du väljer olika takmaterial.
  • Tak och markiser: våra insynsskydd för terrassen eller balkongen är speciellt utformad för att fästas på ditt hus. Dessa speciella tak kan utvidga ditt vardagsrum, så att du kan gå ut i trädgården direkt från köket eller matsalen på sommaren.

Köp insynsskydd bekvämt och billigt online

Om du letar efter ett nytt och hållbart tak för ditt uterum eller vill njuta av mer privatsfär med ett insynsskydd, hittar du många inspirerande möjligheter i vårt blumfeldtsortiment. Du kan hitta detaljerad information om varje insynsskydd för terrass eller trädgården under respektive artikel, vi ger gärna även råd till våra kunder. Med våra extra tillägg som gratis frakt och ångerrätt i 60 dagar, får du ytterligare fördelar när du köper insynsskydd. blumfeldt kombinerar kvalitet för ditt uterum med attraktiva priser som också väntar på dig när du slår till på en av våra trädgårdsmöbler, eldstäder eller andra utomhusartiklar.

Läs mer:

Sidans topp