Badrumstillbehör för en härlig fristad

Om badrummet ska förvandlas till en riktig fristad är smidiga och praktiska badrumstillbehör oumbärliga. Hos blumfeldt hittar du ett mångsidigt sortiment av badrumstillbehör. Förutom platssparande hyllor och andra förvaringsmöjligheter finns även många andra produkter för hårvård. Det stora urvalet av produkter i vårt sortiment gör att det blir enkelt att göra badrummet till en riktig fristad.

Komfort i badrummet med handdukshållare och teleskopstänger

Med högkvalitativa handdukshållare blir det enkelt att hänga upp badhanddukar på ett smidigt och platssparande sätt och låta tyget torka snabbt. Bland våra erbjudanden finns hållare av hållbart material som är helt resistent mot fukt. Samtidigt ser de unika designerna till att handdukarna kan hängas upp på ett extra elegant sätt. När det kommer till att välja bland olika handdukshållare finns modeller med vackra stegkonstruktioner och särskilt platssparande alternativ med stänger som ligger över varandra.

Teleskopstänger är även bra badrumstillbehör för att hänga upp handdukar eller kläder. Dessa stänger kan enkelt dras ut och anpassas efter de individuella platsförhållandena i badrummet. Dessutom finns mångsidiga teleskopstänger som man enkelt kan öppna duschdraperier med. Det praktiska hjälpmedlet kan enkelt klämmas fast och fästas på draperiet. Med halkfria och robusta material bidrar många stänger med stabilitet. Därför är det ofta inte nödvändigt att borra och skruva när man installerar tillbehöret.

Duschhylla och ännu fler förvaringsmöjligheter i badrummet

Med en duschhylla kan man enkelt förvara valfria produkter på ett platssparande sätt. På så sätt finns schampo och andra hårvårdsprodukter alltid nära till hands. Dessutom briljerar de högkvalitativa hyllorna med vattenbeständiga material och en elegant design som gör badrummet lite vackrare. Med duschhyllor i större varianter kan man organisera sina saker på flera nivåer.

Dessutom kan man även köpa en speciell badkarshylla som badrumstillbehör. Sådana förvaringsmöjligheter kan fästas tvärs över badkarskanten på ett platssparande sätt. På så sätt kan man ta ett mysigt bad och samtidigt ta sina produkter från hylla på ett snabbt och enkelt sätt.

En elegant vägghylla i badrummet bidrar dessutom till en autentisk spa-känsla. Rätlinjiga och kantiga designer ger omgivningen en rustik charm. Samtidigt briljerar hyllorna med en stabil konstruktion och pålitlighet.

Köp praktiska badrumstillbehör för hårvård

Den som letar efter högkvalitativa badrumstillbehör för hårvård kommer garanterat att hitta något hos blumfeldt. I vårt sortiment finns mångsidiga hårborstar, som i princip passar alla hårtyper och som till och med kan användas för skäggvård. Högkvalitativa borstar masserar huden intensivt och känns mycket behagliga. För att vårda hårtopparna är hårborstar i hög kvalitet viktigt.

Bland våra erbjudanden med badrumstillbehör finns även hårsaxar. Den som har tillräckligt med talang och erfarenhet kan trolla fram riktigt imponerande frisyrer. Modeller av högkvalitativt rostfritt stål är mycket slitstarka. Dessutom finns hårsaxar med mikrotänder på ena sidan. Dessa produktvarianter passar särskilt bra för fint hår. I vissa erbjudanden kommer dessutom saxen med ett passande fodral som ger en säker förvaring. Med en bra hårsax kan man enkelt skära hårspetsar och fransar. Med en passande sax kan man dessutom försiktigt ansa skägget.

Sidans topp